Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-08@09:55:04 GMT

بدون دارو از شر وسواس فکری خلاص شوید

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۵۵۳۳۱۸

بدون دارو از شر وسواس فکری خلاص شوید

سرویس جامعه فردا: آیا می‌توان وسواس فکری را بدون دارو درمان کرد؟ گرچه بسیاری افراد جذب سروتونین و کلومیپرامین را برای درمان وسواس فکری موثر می‌دانند، اما بدون دارو نیز می‌توان این وسواس را درمان کرد. با استفاده از این روش‌ها بدون عوارض جانبی دارو‌ها می‌توان از شر وسواس فکری خلاص شد.

درمان رفتاری – شناختی

این درمان به بیمار کمک می‌کند که الگو‌های فکری خود و مواردی که روی بیماری‌اش تاثیر می‌گذارد را کشف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روش سال‌ها در ایالات متحده و اروپا استفاده شده است. در زیر شاخه‌های این درمان شاخه‌هایی مثل تعهد و پذیرش درمانی وجود دارد.

مواجه درمانی

این روش نیز در بسیاری افراد بدون استفاده از دارو موثر بوده است. درباره این درمان توصیه می‌شود که حتما با پزشک متخصص مشورت شود. این درمان ممکن است برای همه افراد مناسب و موثر نباشد. به ویژه اینکه این درمان برای افرادی که دارای افسردگی و اختلال دوقطبی هستند، نمی‌تواند پاسخگو باشد. این نوع درمان یک شکل خاص از درمان شناختی و رفتاری است که همزمان دو هدف را پیگیری می‌کند؛ مواجهه و پیشگیری از پاسخ. در هنگام مواجهه فرد را با وضعیتی که در آن دچار اضطراب و وسواس می‌شود، قرار می‌دهند. سپس بر اساس مرحله پاسخ به او گفته می‌شود که در برابر اضطراب ناشی از وسواس مقاومت کند. این مراحل توسط یک متخصص بالینی انجام می‌شود. کسی که می‌تواند به خوبی به شما کمک کند، عوامل وسواستان را پیدا کنید. این کار باید با برنامه ریزی و طی چند مرحله انجام شود.

پاسخ ندادن به عوامل وسواس بسیار دشوار است. چون باید از شر احساساتی که به شکل ناخواسته به وجود می‌آید، خلاص شد. اما یک متخصص به فرد کمک می‌کند که در آن شرایط دشوار به زندگی‌اش و افرادی که دوست دارد، فکر کند. این مرحله به واقع سخت‌ترین بخش درمان وسواس فکری بدون دارو است.

منبع: دنیاک

منبع: فردا

کلیدواژه: وسواس فکری درمان رفتاری دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۳۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان

مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از دانش آموزان مستعد کشور در چهار محور «ثبت»، «آموزش»، «مشاوره» و «توانمندسازی» حمایت می‌کند.

به گزارش ایسنا، سیامک اسلامی رئیس مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و تیم همراه با حضور در دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سازمان ملی استعدادهای درخشان «سمپاد»، در جریان جدیدترین ابداعات دانش آموزان نخبه کشور در حوزه‌های مختلفی همچون علوم پایه، فنی و مهندسی، پزشکی، هنری و انسانی قرار گرفتند. 

اسلامی در این بازدید که بیش از ۲۰۰ گروه دانش آموزی از مدارس استعدادهای درخشان سراسر کشور به تشریح نوآوری‌های خود پرداختند، تلاش و خلاقیت نخبگان نوجوان کشور را بسیار ارزشمند دانست و انگیزه ناب و ذوق زلال دوران نوجوانی را نقطه قوت آنان معرفی کرد. 

وی بر لزوم آگاهی دانش آموزان کشور از حقوق مالکیت فکری در زمینه اختراعات، طرح‌های صنعتی و علائم تجاری و برندها تاکید کرد و افزود: مرکز مالکیت معنوی در اجرای مأموریت‌های خود در عرصه ملی و بین‌المللی و تکالیف قانونی در راستای قوانین ملی و معاهدات بین‌المللی مالکیت فکری، در چهار محور «ثبت»، «آموزش»، «مشاوره» و «توانمندسازی» دارایی‌های فکری، حمایت ویژه از دانش‌آموزان مستعد کشور دارد.

اسلامی ضمن تشریح وضعیت مخترعان نوجوان کشور در طی سال‌های اخیر و لزوم تبدیل ایده به عمل و در نهایت محصول دارای ارزش افزوده، از دانش ‌آموزان خواست به تجاری‌سازی ابداعات خود، توجه داشته باشند تا علاوه بر نوآوری و کسب افتخارات معنوی، از منافع مادی محصولات خود، بهره‌مند شوند و با انگیزه مضاعف در مسیر شکوفایی خویش حرکت کنند و اولین ضرورت این فرآیند را حفظ حقوق مالکیت فکری دانست. 

در این بازدید، الهام یاوری معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از برنامه‌های حمایتی مرکز مالکیت معنوی از دانش‌آموزان استقبال و برای اجرایی کردن این اقدامات، اعلام آمادگی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هلال احمر دیگر انبار خالی ندارد/ اگر اجازه دهند نمی‌گذاریم بیمار بدون دارو برگردد
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • اعلام جزییات حضور کانون پرورش فکری در نمایشگاه کتاب تهران
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه